hold

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG
Piloxing TRX (slyngtræning) stram op

Pilates/Yoga fusion 

FysioFit m. balance/core plus ankel/knæ/hofte
Mave/ryg  Step/Funktionel (kommer snart) Styrketræning kvinder Fysio Pump/TRX 
  Yoga kun for mænd - også "rigtige mænd" Yoga Hatha Flow   
FREDAG LØRDAG SØNDAG SØNDAG fortsat
Weekendklar med cirkeltræning (ulige uger)

Yoga for smidighed, styrke og opmærksomhed      (ulige uger)

Yoga hatha flow (lige uger)

Smidig med formroller (ulige uger)
Klar til weekenden med FysioFunktionel  Pioxing med core (llge uger)  Yin Yoga (lige uger)  
 

TRX (slyng) stram op (ulige uger)

 

Piloxing

Piloxing

Mandag kl. 17:15-18:10 og lørdag, lige uger, kl. 10 – 10:55
Instruktør: Mette Danskov Persson
Piloxing er et hold hvor vi hører god musik med middelhøjt tempo. Vi starter med opvarmning, hvorefter vi kombinerer boksning, pilates og små lette danse sekvenser i et samlet program på ca. 45 min. Derefter træner vi ryg, mave, baller og arme på gulvet. Timen afsluttes med let udstrækning og den traditionelle Piloxing hilsen (sleek, sexy and powerful) Piloxing er en barfods fitness, da specielt pilates øvelserne bliver bedst udført, når man har fuld kontakt med gulvet. Ønsker man at have indendørs sko på, er det naturligvis helt i orden, men der opfordres til at prøve minimum 2-3 gange uden sko. I piloxing kan man benytte specielle piloxing handsker med 250 gr. sand i hver. Dette giver en ekstra god toning af kroppen, specielt armene. Kan købes hos instruktøren (160 kr.). Er dog valgfrit!

Mave/Ryg hold

Mave/Ryg hold

mandag 18:45 – 19:40
Instruktør: Lean Nielsen
Med alderen taber vi muskelstyrke, hvilket er en af de hyppigste årsager til tiltagende rygsmerter. Dette kan forhindres ved at træne vores coremuskulatur, som består af både mave- og rygmuskler. Mave/Ryg timen er effektiv træning af netop disse muskler. Instruktøren vil præsentere dig for en række øvelser, som vil udfordre din stabilitet, styrke og balance og vil guide dig igennem timen, så du gør øvelserne korrekt. Træningen tilrettelægges, så alle kan være med på eget niveau.

TRX (slyngtræning) stram op

TRX (slyngtræning) stram op

Tirsdag 10:00 – 10:55
Instruktør: Mette Pedersen
TRX er en slynge, hvor du træner med egen kropsvægt. Træningen er for dig, som ønsker at forbedre din balance, styrke og udholdenhed på en sjov og anderledes måde. Alle kan være med på dette hold, da øvelsernes sværhedsgrad kan justeres efter kroppens placering under træningen.

Personlig instruktør til rådighed, 3 pladser

Personlig instruktør til rådighed, 3 pladser

Tirsdag 14:00 – 15:00
Instruktør: Mette Pedersen
Hver tirsdag i tidsrummet 14-15 vil vores træningsinstruktør, Mette Pedersen, være til rådighed i T-FYS FITNESS. Mette vil være behjælpelig med instruktion eller korrigering af individuelle øvelser samt programlægning (maskiner og/eller individuelle øvelser). I dette tidsrum er alle mere end velkommen til at benytte Mettes kompetencer i træningscenteret, dog vil tilmeldte, via Sport Solution App, have hovedfokus. Fire tilmeldte pr. time - Først til mølle

Yoga kun for mænd - OGSÅ for "rigtige mænd!"

Yoga kun for mænd - OGSÅ for "rigtige mænd!"

tirsdag 19:15 – 20:45
Instruktør: Martin Sig Andersen
Vil du i gang med fysisk træning eller har du brug for et supplement til din sport, så kom til Yoga KUN for mænd. Vores mandlige instruktør har baggrund i fodbold, løb og Crossfit og kender derfor alt til stramme muskler.  STYRKE og FLEKSIBILITET vil have hovedfokus på dette hold, så spændninger og smerte omkring nakke, skulder, ryg og knæ får en chance for at slippe. Yoga - kun for mænd, kræver ikke smidighed eller andre forudsætninger, de stive skuldre og hasemuskler er blot en god grund til at styrke og løsne dem op. Alle mænd er velkomne!

...Pilates-Yoga fusion

...Pilates-Yoga fusion

Onsdag kl. 08:00-08.55
Instruktør: Pernille N. Pedersen

Pilates og Yoga er velegnet til dig, som gerne vil forbedre din kropsholdning ved at styrke din core, stabilitet og smidighed. I Pilates trænes kroppens kerne (core) igennem en række dynamiske øvelser. Vores core består af mavemuskulaturen samt de rygmuskler, der stabiliserer rygsøjlen - altså de muskler, som har betydning for din kropsholdning. Yogaøvelser vil være implementeret i timen - både i form af styrkende sekvenser, men i høj grad også af diverse yogastræk, som vil smidiggøre både muskler, sene og bindevæv. Bevægelserne i denne time vil være kontrollerede og flydende og du guides igennem samtlige øvelser. Kombinationen af Pilates og Yoga gør kroppen stærk og fleksibel på samme tid. Holdet er velegnet til både mænd og kvinder og instruktøren er uddannet både Pilates- og Yogainstruktør.

Styrketræning for KVINDER

Styrketræning for KVINDER

Onsdag kl. 16:00 – 16:55
Instruktør: Mette Pedersen
Med alderen falder vores muskelmasse og vores knoglers tæthed mindskes. Forskningen viser, at tungere styrketræning er vigtigt for at modvirke netop dette. Samtidig har træningen en positiv effekt på vores nervesystem. Træningen er målrettet kvinder i alderen 40+. Der arbejdes med egen kropsvægt samt forskellige vægtredskaber som frie vægte, træningsslynger mm. Desuden vil der være fokus på relevante stræk/mobiliserende øvelser af kroppens muskler og led kombineret med øvelser som sætter krav til stabilitet og balance.

Yoga Hatha Flow – For alle

Yoga Hatha Flow – For alle

Onsdag kl. 19:30 – 20:40
Instruktør: Karen Rørbæk
Søndag kl. 9:30 – 10:40 (lige uger)
Instruktør: Karen Rørbæk
Hatha flow er yoga, der indeholder blide stræk og udfordrende styrkeøvelser. Vi fletter stillingerne sammen i flow og træner balance, smidighed og opmærksomhed i kroppen og på dit åndedræt. I denne yogatime er der både fokus udadtil og indadtil. Yogatimen er tilrettelagt, så både begyndere og øvede deltagere kan være med.

FysioFit m. balance/core plus ankel/knæ/hofte

FysioFit m. balance/core plus ankel/knæ/hofte

torsdag 16:30 – 17:25
Instruktør: Camilla Muck Meyer

Denne time vil træne hele kroppen. Der integreres balance i flere af øvelserne, som vil udfordre din stabilitet og især dine coremuskler (mave/ryg). Der vil desuden være fokus på styrkelse af muskulaturen omkring ankel, knæ og hofter. Øvelserne på dette hold er relativt simple – uden avanceret koreografi – så alle kan være med. Der trænes både med- og uden udstyr. Benyttes der udstyr vil det ofte bestå af formroller, redondobolde, elastikker m.m.

Fysio Pump/TRX

Fysio Pump/TRX

Torsdag 17:30 – 18:25
Instruktør: Camilla Munk Meyer

Denne session er en styrkende træning for hele kroppen. Timen er bygget op omkring træning med en vægtstang og tilhørende vægtskiver kombineret med den populære TRX slynge. Alle -både mænd og kvinder- kan være med på dette hold, også selvom man ikke har dyrket styrketræning tidligere. Timen vil blive et miks af puls og styrketræning og der trænes til inspirerende og motiverende musik, der får dig til at yde dit allerbedste. Underviseren på dette hold er uddannet fysioterapeut og vil guide dig korrekt gennem øvelserne.

Weekend klar med cirkeltræning

Weekend klar med cirkeltræning

Fredag, ulige uger, 10:00 – 10:55
Instruktør: Mette Pedersen

Cirkeltræning er en effektiv træningsform, hvor konditionstræning og styrketræning forenes. Træningen er bygget op omkring udvalgte træningsøvelser, som dog kan variere fra gang til gang. Du træner et bestemt antal sekunder ved hver station hvorefter der er 15 sek. til at skifte øvelse. Cirkeltræning sikrer at hele kroppen bliver rørt og ALLE kan være med på eget niveau. Instruktøren hjælper dig med korrekt teknik, så du er sikker på, at øvelserne udføres korrekt. Herefter kan du med god samvittighed sige "God weekend".

Klar til weekenden med Fysio Funktionel

Klar til weekenden med Fysio Funktionel

Fredag 16:00 – 16:45
Instruktør: Camilla Munk Meyer

Underviseren på dette hold er fysioterapeut og bekendt med vigtigheden af den funktionelle træning af vores krop. Funktionel træning har fokus på at styrke vores kropskerne/core. Træningen foregår derfor meget med egen kropsvægt, men også med forskellige vægtremedier, så træningen efterligner de bevægemønstre og belastninger, som vi udsætter kroppen for til dagligt. Træningsformen stammer oprindeligt fra fysioterapien og bygger på filosofien om, at den menneskelige krop er skabt til at bevæge sig. Derfor går funktionel træning ud på at forbedre naturlige bevægemønstre, som du allerede laver eller kan få brug for i dit daglige liv. Øvelserne er defor komplekse og kombinerer bl.a. styrke, hastighed eller power med f.eks. balance, smidighed eller reaktionsevne i samme øvelse. Timen vil derfor gøre din krop velfungerende og stærk. Øvelserne vil give dig en helstøbt toning af kroppen og mere overordnet kan man sige, at funktionel træning vil ruste dig til bedre at kunne håndtere dagligdagens fysiske udfordringer. En god start på weekenden!

Yoga for smidighed, styrke og opmærksomhed

Yoga for smidighed, styrke og opmærksomhed

Lørdag 08:30 – 10:00 (ulige uger)
Instruktør: Matin Sig Andersen
Klassen vil altid starte med Vinyasa flow -dynamisk og styrkende yoga-, hvor bevægelse og åndedræt flyder sammen for derefter at gå dybere om mere præcist i de enkelte asanas stillinger. Denne time vil være et godt supplement til øvrig træning/yoga praksis og der vil tages hensyn til stivhed omkring hofter og skuldre mm. Kom og mærk yogaens effekt på kroppen og ikke mindst sindet. Alle er velkomne uanset alder, køn, stivhed eller smidighed.

TRX slyngtræning, Søndag

TRX slyngtræning, Søndag

Søndag 8:30 – 9:25 (ulige uger)
Instruktør: Camilla Munk Meyer
TRX er en slynge, hvor du træner med egen kropsvægt. Træningen er for dig, som ønsker at forbedre din balance, styrke og udholdenhed på en sjov og anderledes måde. Alle kan være med på dette hold, da øvelsernes sværhedsgrad kan justeres efter kroppens placering under træningen.

Smidig ryg/nakke/ben med brug af foam roller

Smidig ryg/nakke/ben med brug af foam roller

Søndag kl. 9:30 – 10:25 (ulige uger)
Instruktør: Camilla Munk Meyer
Med brug af en Foam Roller masseres muskler og bindevæg. Det foregår ved et samarbejde mellem egen kropsvægt og brug af rolleren. Instruktøren er uddannet fysioterapeut og vil guide dig gennem hele timen, så så du er sikker på at gøre øvelserne korrekte. Efter timen vil du føle dig afslappet og forhåbentlig mere bevægelig.

Yin Yoga/Restorativ Yoga

Yin Yoga/Restorativ Yoga

Søndag 10:45 – 11:40 (lige uger)
Instruktør: Karen Rørbæk
Denne time er relevant for dig, der har levet et liv, som har sat spor i din krop eller sind. Yin Yoga handler nemlig om at skabe plads - fysisk i dit bindevæv, muskler og sener. I Yin yoga guides du ind i forskellige stræk af især dit bindevæv og videre ind i en meditativ tilstand, hvor sanserne skærpes og sindet falder til ro. Du får således både de gavnlige effekter af de fysiske bindevævsstræk og muligheden for at slippe din stress og styrke koncentrationen. Yin Mind er en stille (men for nogen udfordrende) praksis, da du vil blive holdt i samme stilling op til flere minutter. Der vil være elementer af restorativ yoga i timen ligeledes og du vil blive støttet og hjulpet af tæpper, puder, pøller og yogabælte. Det kan være en god idé at tage lidt lunt tøj på til at holde dig varm under øvelserne. Denne time kan med fordel være afslutning til en mere aktiv træning lige forinden, så kroppen er varmet op.

Bootcamp

Bootcamp

Ring for info om opstart af ny bootcamp
(OBS! Kræver særlig tilmelding)
Instruktør: Lean Nielsen
Motionen er et vigtigt element i at gøre kroppen sund og stærk. Motion skal helst ikke være en sur pligt, men skal føles sjov og naturlig og som et afbræk i en travl hverdag. Det handler derfor om at finde den motionsform, som passer til netop dig og derfor vil bootcamp instruktøren på dette forløb lave en varieret undervisningen, så du afprøver forskellige motionsformer. Alle kan være med og træningen tilrettelægges så både din udholdenhed, styrke, stabilitet og balance udfordres under forløbet. Husk et håndklæde til timen, for forhåbentlig kan instruktøren presse et par dråber sved frem på din pande i denne time. Læs mere om Bootcampens indhold, tider og priser på www.t-fyssundhed.dk

Mor, barn og motorik - start 16 august 2019.

Mor, barn og motorik - start 16 august 2019.

Fredag 10:00 – 11:00 (OBS! Kræver særlig tilmelding, maks 8 pladser)
Instruktør: Fysioterapeut Cecilie Larsen
Kom og træn med din baby på vores mor/far - barn hold i rolige omgivelser og med musik tilpasset så babyer kan være i holdsalen. Som nybagt mor anbefaler vi, at du påbegynder denne træningsform ca. 8 uger efter fødslen. Kom og bevæg dig sammen med din baby. Her er fokus på mor og omsorg for hendes krop efter graviditet og fødsel, men undervejs også tid til inddragende leg og motorik træning for baby. Her er god fysisk plads til barnevogn, samt hjerterum til baby. Tag evt. din mødregruppe ved hånden og styrk kroppen og fællesskabet sammen uden at det tager tid væk fra baby. Træningen varetages af fysioterapeut. Opstart fredag d. 16 august kl. 10:00 Pris: 800 kr.

Før- og efterfødselshold - start 22 oktober 2019

Før- og efterfødselshold - start 22 oktober 2019

Onsdag 15:00 – 16:00 (OBS! Kræver særlig tilmelding)
Instruktør: Cecilie Larsen
Er du gravid eller har du lige født og trænger du til at bevæge dig sammen med andre kvinder der er samme sted i deres liv? Her er fokus på at træne kroppen stærk til fødslen samt træning efter fødslen med særlig opmærksomhed på de gener/følger der kan være. Du får erfaring med andre kvinder, mens du får sved på panden og bruger musklerne. Kom uden barn og fokusér på dig selv. Træningen varetages af fysioterapeut. Opstart tirsdag d. 22 oktober kl 15:00 Træning hver tirsdag i 8 uger fra 15:00-16:00 Pris: 800 kr Max 8 pladser.

Motorik 2-4 årige - start 22 oktober 2019

Motorik 2-4 årige - start 22 oktober 2019

mandag 16:00 – 16:55 (OBS! Kræver særlig tilmelding)
Instruktør: Cecilie Larsen
Kom og leg og rør dig sammen med andre børn i din aldersgruppe. Her er plads til sjov og ballade, men også et helt særligt fokus på motorisk udvikling og motoriske milepæle. Det skal være sjovt at lære at bruge sin krop. Træningen varetages af fysioterapeut Cecilie Larsen.  Opstart tirsdag d. 22 oktober kl 16:00. Træning hver tirsdag i 8 uger fra 16:00-16:45  Pris: 680 kr.  Max 8 pladser.